Scheiden of uit elkaar gaan?

Bent u van plan om te scheiden of uit elkaar te gaan? Neem dan ook eens een kijkje op de website van de Rijksoverheid. Daar vindt u een checklist voor de te nemen stappen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/scheiden.

Wij kunnen u bijstaan bij nagenoeg alle stappen die u dient te nemen, zoals het beoordelen van uw ouderschapsplan, het maken of beoordelen van uw convenant of het berekenen van (partner en of kinder)alimentatie. Vanzelfsprekend kunnen wij uw belangen behartigen in de te voeren procedure. Wij zijn geen belastingadviseur. Met de woorden “checklist” en “scheiden” kunt u naar de verbeterde site van de Belastingdienst, waar u aan de hand van uw persoonlijke situatie een checklist krijgt met vragen en antwoorden over zaken, waar u op kunt en/of moet letten. Wij adviseren u in uw specifieke situatie indien nodig ruggespraak te houden met uw belastingadviseur. Blijft u vooral op betrouwbare sites, waarvan u mag verwachten dat zij juiste en actuele informatie geven.  Bij ons is het eerste halfuur van het intakegesprek gratis. In dit gesprek bespreken we uw persoonlijke situatie en wensen. U krijgt van ons informatie en samen bespreken we het vervolg van de procedure. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen.

Bel ons (0224 -212496) gerust !