Elisabeth van Meeteren


Al meer dan 25 jaar behartig ik als advocaat de belangen van rechtzoekenden.

Ik adviseer en procedeer bij beeïndiging van relaties. (echtscheiding, ontbinding van geregistreerd partnerschap en beëindiging van andere samenlevingsvormen). Alle aspecten van het uit elkaar gaan kunnen aan de orde komen.

U moet daarbij denken aan de te maken praktische afspraken over wie er (al dan niet tijdelijk) in de echtelijke woning blijft én aan de voor de kinderen te treffen regelingen (hoe vertelt u het aan hen en hoe betrekt u hen bij de over hen te maken afspraken), u kunt ook denken aan de onderhoudsverplichtingen en alle (overige) vermogensrechterlijke gevolgen van het uit elkaar gaan.

Ook overigens kunt u bij mij terecht voor andere zaken op het gebied van Personen- en familierecht. Denkt u aan zaken, die gaan over het gezag over uw kinderen (toestemming medische behandeling, paspoortwet, verhuizen) over zorgregelingen, over alimentatie (kinderalimentatie, partner-alimentatie). Verder houd ik mij bezig met het jeugdrecht, jeugdzorg en (jeugd)strafrecht. Mensen in crisis, die te maken krijgen met een gedwongen opname in een accommodatie of met verplichte zorg thuis, bied ik eveneens juridische ondersteuning.

Buiten de reguliere opleiding heb ik de mediation opleiding afgerond en de specialisatie opleiding (VFAS).

Ik ben High trust advocaat en toegelaten tot de piketregelingen: 1. Strafrecht voor volwassenen 2. Strafrecht voor minderjarigen 3. Wet verplichte Ggz en wet zorg en dwang

Voor betrokken rechtshulp kunt u bij mij terecht. U kunt mij bellen (0224 -212496) of mailen: vanmeeteren@buersadvocaten.nl.

Ik zal u graag op basis van ons schappelijke tarief of op subsidiebasis bijstaan.

Lidmaatschappen:
– de NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten)
– de vFAS (de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators) A
– de NVJA (Nederlandse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten) en de Alkmaarse werkgroep van jeugdrecht advocaten (mede oprichter).
– de Vpan (Vereniging psychiatrie advocaten Nederland) en de psychiatrie werkgroep Alkmaar.

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen
Stuur direct een e-mail naar vanmeeteren@buersadvocaten.nl of bel 0224-21 24 96 (kantoor) of  bel mijn mobiele nummer 06 -44064454

elisabeth kleinn

Bel voor een gratis 30 minuten kennismakingsgesprek naar 0224-212496. Gefinancierde rechtshulp mogelijk.”