Elisabeth van Meeteren


Al meer dan 25 jaar behartig ik als advocaat de belangen van rechtzoekenden.

Ik adviseer en procedeer in echtscheidingen en bij beëindiging van andere samenlevingsvormen (Dit doe ik het liefst voor mensen, die dit samen willen regelen, maar ook voor hen bij wie dat niet meer lukt). 

U kunt bij mij terecht voor alle zaken op het gebied van het Personen- en familierecht. Denkt u aan zaken, die gaan over het gezag over uw kinderen (toestemming medische behandeling, paspoortwet, verhuizen) over zorgregelingen, over alimentatie (kinderalimentatie, partneralimentatie). Verder houd ik mij bezig met het jeugdrecht, jeugdzorg en (jeugd)strafrecht. Mensen in crisis, die te maken krijgen met een gedwongen opname in een accommodatie of met verplichte zorg thuis, bied ik eveneens juridische ondersteuning.

Buiten de reguliere opleiding heb ik de mediation opleiding afgerond en de specialisatie opleiding van de VFAS.

Ik ben High trust advocaat en toegelaten tot de piketregelingen: 1. Strafrecht voor volwassenen 2. Strafrecht voor minderjarigen 3. Wet verplichte Ggz en wet zorg en dwang

Voor betrokken rechtshulp kunt u op het gebied van het familierecht en het strafrecht bij mij terecht. U kunt mij rechtstreeks mailen: vanmeeteren@buersadvocaten.nl.

Ik zal u dan op basis van ons schappelijke tarief of op subsidiebasis bijstaan.

Lidmaatschappen:
– de NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten)
– de vFAS (de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators) A
– de NVJA (Nederlandse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten) en de Alkmaarse werkgroep van jeugdrecht advocaten (mede oprichter).
– de Vpan (Vereniging psychiatrie advocaten Nederland) en de psychiatrie werkgroep Alkmaar.

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen
Stuur direct een e-mail naar vanmeeteren@buersadvocaten.nl of bel 0224-21 24 96 (kantoor) of  bel mijn mobiele nummer 06 -4064454

elisabeth kleinn

Bel voor een gratis 30 minuten kennismakingsgesprek naar 0224-212496. Gefinancierde rechtshulp mogelijk.”