Elisabeth van Meeteren


Al meer dan 25 jaar behartig ik als advocaat de belangen van rechtzoekenden.

Ik adviseer en procedeer in echtscheidingen en bij beëindiging van andere samenlevingsvormen (zowel op basis van eenzijdig verzoek, als op basis van gemeenschappelijk verzoek). Verder doe ik veel andere zaken op het gebied van het Personen- en familierecht. Zaken die gaan over het gezag over kinderen (toestemming medische behandeling, paspoortwet, verhuizen) over zorgregelingen, over alimentatie (kinderalimentatie, partneralimentatie), maar ook over het naamrecht, bewind of curatele. Mijn specialisatiegebied is het jeugdrecht, jeugdzorg zonder en met (jeugd)strafrecht. Ook mensen die te maken krijgen met een eventuele gedwongen opname in een psychiatrisch ziekenhuis bied ik juridische ondersteuning.

Buiten de reguliere opleiding heb ik de mediation opleiding afgerond.

Ik ben High trust advocaat en toegelaten tot de piketregelingen: 1. Strafrecht voor volwassenen 2. Strafrecht voor minderjarigen 3. BOPZ (bijzondere opname psychiatrische ziekenhuis)

Voor betrokken rechtshulp kunt u op het gebied van het familierecht en het strafrecht bij mij of één van mijn kantoorgenoten terecht. Is er sprake van een uitgesproken jeugdzaak, dan kunt u direct naar mij vragen of mailen: vanmeeteren@buersadvocaten.nl. Ik zal u dan op basis van ons schappelijke tarief of op subsidiebasis bijstaan.

Lidmaatschappen:
– de NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten)
– de vFAS (de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators) A
– de NVJA (Nederlandse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten) en de Alkmaarse werkgroep van jeugdrecht advocaten (mede oprichter).
– de Vpan (Vereniging psychiatrie advocaten Nederland) en de BOPZ werkgroep Alkmaar.

U kunt vrijblijvend contact op nemen met Elisabeth van Meeteren
Stuur direct een e-mail vanmeeteren@buersadvocaten.nl of bel 0224-21 24 96 (kantoor) of  bel mijn mobiele nummer 06 -44064454

elisabeth kleinn

“Bel voor een gratis 30 minuten kennismakingsgesprek naar 0224-212496. Gefinancierde rechtshulp mogelijk.”