Elke donderdag houden wij van 17:00 tot 19:00 uur een
Inloopspreekuur

Vanwege Corona vragen we u vooraf met ons te bellen als u naar het inloop spreekuur op ons kantoor wilt komen. Wij willen niet dat u het risico loopt dat u met meerdere mensen in een  betrekkelijk kleine ruimte moet wachten. U kunt ons alle dagen bellen en we zullen de afspraak zo inplannen dat u niet met anderen hoeft te verblijven in de wachtruimte. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om buiten het inloopspreekuur een afspraak met één van onze advocaten te hebben op kantoor (uiteraard nemen wij de richtlijnen van het RIVM daarbij in acht). Ook voor eerste afspraken buiten het spreekuur geldt dat wij het togatarief (eerste halfuur is gratis) hanteren. Wij staan u graag te woord.

Het “inloopspreekuur” is iedere donderdag van 17:00 tot 19:00 uur op ons kantoor aan de Markt 21 te Schagen. Tijdens het inloopspreekuur wordt u door één van onze advocaten vrijblijvend te woord gestaan en krijgt u juridisch advies over alle rechtsgebieden waarin onze advocaten zijn gespecialiseerd. Mr. E.T.W. Buers neemt geen deel aan het spreekuur. Voor uw vragen over het Erfrecht kunt u in de ochtend uren bellen en vragen naar mr. Buers

Telefonisch spreekuur

Heeft u geen tijd en/of mogelijkheid om bij ons op kantoor langs te komen? Dan is het ook mogelijk om uw vragen te stellen tijdens het telefonisch spreekuur op donderdag van 15:30 tot 17:00 uur.