Elke donderdag houden wij van 17:00 tot 19:00 uur een
Inloopspreekuur

Vanwege Corona hebben we voorlopig geen inloop spreekuur op ons kantoor. Wij willen niet dat u het risico loopt dat u met meerdere mensen in een  betrekkelijk kleine ruimte moet wachten. U kunt ons echter alle dagen bellen. Het telefonisch spreekuur op donderdag loopt door tot 18:00 uur. Voorlopig is het ook nog mogelijk om een afspraak met één van onze advocaten te hebben op kantoor (uiteraard nemen wij de richtlijnen van het RIVM daarbij in acht). Deze afspraken worden van te voren ingepland. Ook voor eerste afspraken buiten het spreekuur geldt dat wij het togatarief (eerste halfuur is gratis) hanteren. Wij staan u graag te woord.

Normaal hebben we iedere donderdag van 17:00 tot 19:00 uur een inloopspreekuur op ons kantoor aan de Markt 21 te Schagen. Tijdens het inloopspreekuur wordt u door één van onze advocaten vrijblijvend te woord gestaan en krijgt u juridisch advies over alle rechtsgebieden waarin onze advocaten zijn gespecialiseerd. U hoeft geen afspraak te maken voor het inloopspreekuur.

 

Telefonisch spreekuur

Heeft u geen tijd en/of mogelijkheid om bij ons op kantoor langs te komen? Dan is het ook mogelijk om uw vragen te stellen tijdens het telefonisch spreekuur op donderdag van 15:30 tot 17:00 uur.