Lindsay van Halderen


Lindsay is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam met als afstudeerrichting strafrecht en is sedertdien werkzaam bij Buers Advocaten. Gedurende haar studie heeft Lindsay bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam gewerkt, alwaar zij de nodige praktijkervaring heeft opgedaan. Ook heeft zij een student-stage gelopen bij Spong Advocaten in Amsterdam en heeft zij zich als vrijwilliger ingezet voor de Rechtswinkel Noord-Holland Noord.

Lindsay heeft een brede interesse. Naast de afstudeerrichting strafrecht heeft zij tijdens haar studie extra curriculaire privaatrechtelijke vakken gevolgd, waardoor zij zich graag bezig houdt met zowel strafrechtelijke alsmede privaatrechtelijke vraagstukken en aanverwante kwesties.

Zij heeft een advies-en procespraktijk binnen het algemene civiele recht, strafrecht en personen-en familierecht. Deze rechtsgebieden verschillen inhoudelijk nogal, maar er is toch een duidelijke overeenkomst; het samenspel van mens en recht. Zo is beschuldigd worden van crimineel handelen ingrijpend en zijn de effecten van een echtscheiding groot op het verdere leven. Goede rechtsbijstand is dan van groot belang.

Lindsay is betrokken, gedreven, ambitieus en gericht op een zo goed mogelijk resultaat voor haar cliënten. Zij luistert goed naar de wensen van haar cliënten. Indien mogelijk worden problemen zonder tussenkomst van een rechter geregeld, maar als er geen vooruitgang is aarzelt zij niet om te procederen.

Lidmaatschappen:

  • Nederlandse Orde Van Advocaten
  • Nederlandse Juristen Vereniging
  • Fem2Business

U kunt vrijblijvend contact op nemen met Lindsay van Halderen
Stuur direct een e-mail naar: vanhalderen@buersadvocaten.nl of bel 0224-21 24 96.

2018-04-29-12-37-54-826

“Bel voor een gratis 30 minuten kennismakingsgesprek naar 0224-212496. Gefinancierde rechtshulp mogelijk.”